Merus Power

– udvikler og producerer en bred vifte af verdens førende strømkvalitetsløsninger

Merus Power Oy designer og fremstiller i den lille og velkendte finske by Nokia, en bred vifte af løsninger til dynamisk reaktiv effektkompensation, aktiv harmonisk filtrering og strømbeskyttelse. Merus Power er en af verdens ledende producenter i forbindelse med elkvalitet (Power Quality). Navnet ”Merus” er latin og betyder ren.

Samarbejdet mellem Ample og Merus Power motiveres af en fælles mission om at hjælpe kunderne med at spare energi, forbedre produktiviteten og øge proceseffektiviteten og samtidig muliggøre en høj penetrering af vedvarende energi gennem overholdelse af netspecifikke krav. Herfor er Danmark et afgørende fokusområde også i kampen om at beskytte vores klima. Vi er heldige sammen at kunne sætte ærlige, positive miljømål i kernen i vores forretning. Merus Power er en vigtig aktør i kampen mod klimaændringer og i bestræbelserne på at forbedre materialer og proceseffektivitet.

Dynamisk reaktiv effektkompensation og aktiv harmonisk filtrering findes i vores virksomheds DNA – vi udmærker os i produkter som aktive harmoniske filtre, STATCOMS, Static Var Compensators og UPQ energilagringsløsninger. Vores tekniske kapacitet og professionelle måde at arbejde med elkvalitet på spiller en betydelig rolle i vores mission, vision og værdier, der sigter mod at gøre vores kunder tilfredse og hjælpe dem med at nå deres mål.

I modsætning til store virksomheder er vi ”lette at håndtere”. Vi har tid til at lytte til vores kunder, og vi har evnerne til at løse deres problemer på en LEAN og omkostningseffektiv måde. Merus mener, at de bedste resultater opnås i teamwork mellem engagerede medarbejdere og forretningspartnere i et åbent og pålideligt miljø. Vi byder dig velkommen til dette elkvalitetsfællesskab, hvor I kan vokse sammen med os og skabe vindende forretning foranlediget af elkvalitet.

Med afgørende økonomiske ressourcer og kompetencer med baggrund i mangeårig forskning har Merus Power’s fokus på teknisk innovation resulteret i en position, hvor produkterne har betydelig bedre funktionalitet og nytteværdi sammenlignet med andre fabrikater. Som eksempel kan nævnes det aktive harmoniske filter både kan filtre harmoniske strømme og foretage reaktiv effektkompensering samtidig. Filteret har en lynhurtig responstid på under 100 mikrosekunder samt et minimalt driftstab, som gør produktet yderst attraktivt at installere i industrien, som hermed hjælpe dem med et bedre grønt regnskab.

 

Velkommen til Ample og Merus

Se video, der demonstrerer, hvordan Merus Power arbejder for en bæredygtig og energieffektiv fremtid.

Få en rapport over dine løsningsmuligheder for at overholde kravene i bl.a. EN 50160 vedrørende harmoniske spændinger, THD(V) og Power Factor.

De skærpede krav om at EN 50160 skal overholdes betyder, at du bør have større opmærksomhed rettet mod hvilke harmoniske spændinger dit produktionsapparat udvikler og belaster nettet med.

De skærpede krav om at EN 50160 skal overholdes betyder, at du bør have større opmærksomhed rettet mod hvilke harmoniske spændinger dit produktionsapparat udvikler og belaster nettet med.
Du kan ved at indtaste de viste parametre i skemaet herunder få en detaljeret rapport, som analyserer de spændingsharmoniske forhold og giver dig indblik i løsningsmuligheder, som sikrer dig overholdelse af kravene i EN 50160 m.fl. vedrørende THD(V) og Power Factor. Med rapporten over løsningsmulighederne får du samtidig et indblik i den opnåede levetidsforøgelse for motorer samt effekten af kompensationen for transformatorens K-faktor.

På baggrund af nedenstående illustration og tekniske parametre for din installation, kan en estimering af de harmoniske strømme beregnes.

Electrical system fed from the grid

Kontakt