SOCOMEC

– innovative Power-løsninger

Socomec logo

Implementering af alle Socomec’s Power Switching og Power Monitoring løsninger faciliteres i dag af Ample. Derfor kan du få hjælp til opsætning af den bedste løsning til dit elektriske netværk, og du kan købe hele denne arkitektur inklusiv ”Webview”-softwaren direkte hos os. Det betyder, at du er sikker på at få en løsning, der fungerer fra dag ét. Du kan altid få den nødvendige vejledning i funktionalitet og installation af Socomec’s produkter, så du opnår den optimale drift via arkitekturen i Webview’en, du har etableret. Sådan opererer du avancerede eller simple lastafbrydere, opsamler events fra PQ-målere, indstiller CT’er eller dataloggere, overvåger energiforbrug eller kapaciteten fra forsyningen, måler på kritiske temperaturer i dine procesanlæg mv. Vi integrerer naturligvis også produkter af andre fabrikater, så al funktionalitet i installationen udnyttes optimalt.

Systemet sættes op, så du modtager rapportering inden for både elkvaliteten samt alm. parametre, som strøm, spænding, energiforbrug og temperatur mv. – det vil sige for tilstanden i hele det elektriske netværk.

Har du behov for vedvarende overvågning og rapportering af installationer, tilbyder vi også det via vores hosting-løsninger!

Samarbejdet med Socomec betyder, udover adgang til Socomec’s produkter, at Ample har direkte kontakt til Socomec’s specialister og support.

Sammen skaber vi helheden omkring et velfungerende elektrisk netværk, god elkvalitet, optimal produktivitet og et lean mindset med Ample’s løsninger fra bl.a. Socomec.

Få hjælp til at vælge den rette måler og afbryder her:

Meter Selector
Transfer Switch Selector

Se videoen om DIRIS Q800 Netværksanalysator

Hør mere om Socomec’s innovative løsninger indenfor power management, beskyttelse og monitorering af industriapplikationer

Kontakt