Emiter

– højkvalitets kapslinger og skabe i metal og glasfiberforstærket polyester

Emiter – Højkvalitets kapslinger og skabe i metal og glasfiberforstærket polyester

Skal du have el-komponenter bygget ind i skab, er vores Emiter produkter i langt de fleste tilfælde det rigtige valg.

Vi leverer i dag fx skabe/kapslinger til ladestanderne til elbiler, transformere, varme vekslende miljøer samt til installationer i fødevare-, farmaceutisk-, kosmetikindustrierne og mange andre. Har du en installation, der skal tage hensyn til eksterne forhold, så giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kan vi rådgive om, hvad der vil være det rigtige valg til din installation.

 

Polyester kapslinger

Polyesterkapslinger er fremstillet af selvslukkende komposit (polyester + glasfiber) og har modstandsdygtighed over for atmosfæriske påvirkninger (UV). En glat eller ribbet ydre overflade kan vælges i henhold til egenskaberne ved det ydre miljø. I vores tilbud har vi en bred vifte af dimensioner og tilbehør.

Grundlæggende parametre:
• Beskyttelsesklasse: II
• Tæthedsklasser: IP44, IP54, IP65, IP66
• Slagfasthed: IK10
• Brandbarhedskategori: V0

 

Metal kapslinger og skabe

Metalkapslinger kan fremstilles af følgende typer metalplader (1-2 mm tykkelse):
• Koldvalset stål,
• Aluminium,
• Aluzink,
• Forzinket stål,
• Rustfrit stål,
• Magnelis.

 

Et bredt sortiment af tilbehør kan vælges til, eksempelvis:

Nøgler og låse med kodesystem, fundamenter, sokler, støbebeton og støbekit, skille- og montageplader, hylder og rack, fugtspærrer, kabelbeskyttelse m.m.

 

Vi arbejder indenfor følgende forretningsområder:

Kraftteknik, vedvarende energi, industri, spildevandsrensningsanlæg, telekommunikation og kabel-tv

Download brochurer

Om Emiter

Emiter er grundlagt i 1992 med hovedkvarter i Łososina Górna, da to ingeniører Stanisław Bieda og Piotr Lis indledte deres samarbejde inden for el-forretninger. Siden starten var hovedbeskæftigelsen produktion af koblingsudstyr i skabe fremstillet af metal og laminerede materialer.

Fem år senere introducerer Emiter produkter fremstillet af glasfiberforstærket polyestermateriale. Endelig bliver virksomheden en af ​​de førende producenter, der bruger dette råmateriale til industrien i Europa.

I januar 2008 flyttede Emiter til Limanowa, til det moderne kontor, montage, produktion og opbevaringskompleks med en samlet plads på over 4500 kvadratmeter, hvortil endnu en fabriksudvidelse er under konstruktion.

For at forbedre leveringslogistikken til kunder i den centrale og nordlige del af Polen, åbnede Emiter’s afdeling i Łódź i 1999, som derefter er flyttet til Zgierz. På nuværende tidspunkt består afdelingen af ​​handelskontorer og montagearbejdsrum med et samlet areal på cirka 4000 kvadratmeter. Behovet for dynamisk fremgang har altid været meget vigtig for Emiter og den tekniske backup heri består af et stigende antal moderne udstyr, som hjælper med at implementere de professionelle løsninger. Emiter har vigtige internationale certificeringer, fx kvalitetsstyringssystem baseret på ISO 9001.

Emiter’s internationale aktivitet startede i 1999. Først begyndte samarbejdet med partnere i Tjekkiet og Slovakiet, for derefter at udvikle aktiviteter i næsten alle lande i Europa. I 2006 blev et nyt selskab stiftet på det tyske marked, Emiter GmbH og siden er der øget repræsentation fra distributører over hele verden.

I dag kan produkterne købes i Danmark hos Ample A/S.

Hør mere om Emiter’s innovative løsninger indenfor kapslinger og skabe i metal og glasfiberforstærket polyester

Kontakt