Eaton Bussmann

– leverandør af beskyttelsesløsninger til elektriske kredsløb

Bussmann, en division af Eaton, er den førende leverandør af beskyttelsesløsninger til elektriske kredsløb på det globale marked.

Bussmann-produkter er godkendte til brug over hele verden og opfylder myndigheders krav og internationale standarder: IEC, VDE, DIN, CCC, UL, CSA, BS og andre. Bussmann’s globale hovedkvarter ligger i St Louis, Missouri (USA), det europæiske hovedkvarter er i Burton-on-the-Wolds, Leicestershire (UK) og Asia Pacific med base i Shanghai.

Bussmann fremstiller over 50.000 unikke produkter, der dækker omfattende løsninger til beskyttelse af elektriske kredsløb til en lang række applikationer og markeder, herunder: elforsyning, industri, vedvarende energi, elektriske køretøjer, tog og jernbaneprogrammer. På baggrund af mange års sikringsdesign og ekspertise har Bussmann været på forkant med solcelle-PV-markedet, da det har udviklet sig til at blive en moden, bæredygtig og adaptiv teknologi i vores globale elproduktion. Som med alle elektriske systemer, skal PV-systemer have passende beskyttelse for at sikre en pålidelig drift. Gennem hele denne udvikling har Bussmann arbejdet tæt sammen med producenter af solsystemer, og har igennem koordineret forskning og udvikling, produceret revolutionerende nye sikringer, overspændingsbeskyttelsesanordninger og integrerede løsninger for at sikre, at mennesker, ejendom/anlæg samt tilbagebetaling er beskyttet.

Som en førende eksponent inden for design, udvikling og fremstilling af overstrømbeskyttelse spiller Bussmann’s team af specialiserede ingeniører en førende rolle i international standardisering, og tilbyder omfattende rådgivning om udvælgelse og applikationer med et globalt produktionsaftryk og en kontinuerlig forpligtelse til at imødekomme deres kunders behov – netop alt dét tilbyder Ample nu også direkte til vores kunder i Danmark.

Ample vil således i samarbejde med Eaton Bussmann udvikle innovative produkter af høj kvalitet til det danske marked og være med til i dag at kunne beskytte morgendagens elektriske kredsløb – det er vores fælles mission!

Læs mere on sortimentet

Ample er autoriseret distributør for Eaton Bussmann

Kontakt