Schneider Electric

– installationer indenfor Critical Power

Implementering af alle EcoStruxureTM Power-løsningerne faciliteres i dag af Ample. Derfor kan du få hjælp til opsætning af den bedste løsning til dit elektriske netværk og du kan købe løsningerne direkte hos os. Det betyder, at du er sikker på at få en løsning, der fungerer fra dag ét. Arkitekturen bag det optimalt fungerende elektrisk netværk designer vi i softwaren Power Monitoring ExpertTM. Du kan altid få den nødvendige vejledning i funktionalitet og installation af PowerLogicTM produkterne, så du opnår den optimale drift i den PME-arkitektur, du har etableret. Fx hvordan du opererer avancerede eller simple PQ-målere, CT’er, dataloggere, IT-kapaciteten mv. Vi integrerer naturligvis også produkter af andre fabrikater, så al funktionalitet i installationen udnyttes optimalt.

Systemet sættes op, så du modtager rapportering inden for både datakvaliteten og elkvaliteten – det vil sige for tilstanden i hele det elektriske netværk.

Har du behov for vedvarende overvågning og rapportering af installationer, tilbyder vi også det!

EcoXpertTM samarbejdet betyder, udover adgang til Schneider Electrics produkter, at Ample har direkte kontakt til Schneider Electrics specialister og support.

Sammen skaber vi helheden omkring et velfungerende elektrisk netværk, god el-kvalitet, optimal produktivitet og et lean mindset med Ample’s løsninger fra bl.a. Schneider Electric.

Hør mere om installationer indenfor Critical Power

Kontakt