Telergon gorlan

Ample udvider produktsortimentet indenfor elektrisk beskyttelse i kraft af lanceringen af Telergon’s produkter. For Ample er det afgørende at samarbejde med innovative fabrikker, som sætter afgørende investeringer bag den grønne omstilling og på den måde gør denne mission til 1. prioritet – det gør Telergon og derfor har vi valgt at samarbejde med dem.

Telergon er en spansk producent beliggende i Zaragoza. 200 medarbejdere bidrager til at denne producent er bland Europas førende indenfor produktområderne: lastafbrydere, sikringslastafbrydere, omkoblere mv. både til AC og DC applikationer.

Fabrikken har siden 2006 arbejdet fokuseret med special løsninger til vedvarende energi, primært solceller. Vi har derfor nu endnu flere produkter og løsninger specielt designet til denne sektor, og efterhånden som deres behov udvikler sig, designer og tilpasser vi vores produkter takket være vores totale kundeorientering.

Kontaktorer er lavet af selvslukkende materialer og giver derfor høj sikkerhed og har et fremragende niveau af elektrisk isolering, lav røgemission og høj modstandsdygtighed over for elektromagnetiske belastninger.

Derudover er de kompakte produktserier nemme at passe ind i tilgængelige rum, og derved nemme at installere og vedligeholde.

Hør mere om sikringslister og -afbrydere

Kontakt