Zrew

– krafttransformere

ZREW fabrikerer krafttransformere i den Polske by Łódź, hvor den har eksisteret siden 1956. ZREW er synonym med pålidelighed og kvalitet og opfylder kundens ønsker i forbindelse med spænding, som kan række op til 170kV og effekt op til 125 MVA. Transformere produceres til forskellige applikationer eksempelvis step-up/step-down, ensretter og furnace tranformere. Krav vedrørende klimabestandighed, støjniveauer og mange andre parametre kan designes efter kundens ønsker. Med 200 ansatte producerer fabrikken ca. 100 krafttranformatorer om året til primært det europæiske marked. Fabrikken har investeret adskillige millioner kroner i et stort testlaboratorium, hvor alle parametre som kunden måtte vælge i forbindelse med FAT-test kan realiseres før tranformeren leveres on-site. Dette giver en sikkerhed for at produktet opfylder kundens specifikationer før idriftssættelse on-site.

Udover produktion er ZREW i høj grad kendetegnet ved ekspertise indenfor diagnosticering samt vedligehold og modernisering af gamle installationer. Disse kompetencer bygger ligeledes på mangeårig erfaring samt et veludstyret analyselaboratorium, hvor instrumentel kemisk analyse mv. understøtter rapportering og fabriksanbefalinger med optimal drift i sigte.

Paletten af underleverandører er stor og velovervejet. Eksempelvis kan kølesystemet designes specielt eller kunden kan vælge en specifik producent af spændingsvælger, og på den måde gør ZREW det muligt at imødekomme kundens præferencer.

Sammen med vores kunder skaber vi helheden omkring et velfungerende elektrisk netværk, god elkvalitet, optimal produktivitet og et lean mindset med Ample’s løsninger fra bl.a. R&S International Holding AG.

Se video om Zrew transformatorer:

Hør mere om transformatorer fra Zrew – udfyld formularen

Kontakt