Ample leverede flere Ferraz Shawmut switches til beskyttelsessystemet i havvindmøllen, som GE Renewable Energy Offshore servicerer.
En tilbagemeldings-switch på en sikring havde en defekt på en af de havvindmøller, som GE Renewable Energy Offshore servicerer, hvilket bevirkede at beskyttelsessystemet i møllen var ude af drift for det pågøldende område.

O&M Site Manager Jørgen Rahbek Christensen udtaler:

“De hårde betingelser, som møllerne opererer under, kræver konstant overvågning. Da møllen var uden denne beskyttelse, gjaldt det om at reagere hurtigt. Vi fandt frem til, at det var microswitchen, der sidder i konverteren, som havde knækket de låsefingre, som fastholder den på sikringen. For at undgå at være i drift uden denne beskyttelse, måtte vi handle hurtigt og finde en ny.

Vi fandt frem til, at Ample havde dem på lager og de kunne levere med det samme.”

Vi er naturligvis meget glade for at kunne hjælpe GE Renewable Energy Offshore med de originale switche fra Ferraz Shawmut og samtidig være med til at sikre en stabil forsyning af grøn energi til Danmark.

Leder du også efter komponenter til elektrisk beskyttelse, så lad os hjælpe. Skriv her, hvad du mangler, så vender vi tilbage.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes:

9 + 14 =