Rauscher Stoecklin

— el-distributionssystemer

Lang tradition fast forankret i Schweiz. Med næsten 100 års erfaring er Rauscher Stoecklin den rigtige partner til elektrotekniske produkter og el-distributionssystemer med høj kvalitet. Elektricitet er en af de vigtigste energikilder og drivkræfter i det moderne samfund. Vores engagement i innovation og fleksibilitet gør os til en pålidelig partner, der er i stand til at løse alle de udfordringer som vores kunder giver os. Med vores højkvalitets elektrotekniske produkter og bæredygtige og innovative løsninger, er vi en betroet partner for vores kunder. Rauscher Stoecklin har en stor del af erfarne medarbejdere og en stab af juniormedarbejdere med en vilje og en ambition om at lære grundlaget for virksomheden at kende.

Vores produktportefølje omhandler:

  • Distributionstransformatorer
  • Høj-strømstik (Plug-in stik)
  • Koblingsbokse

Vi er blandt de førende producenter inden for olie-fyldte distributionstransformatorer. Med vores mangeårige erfaring, er vi i stand til at designe specielle lavstrålingstransformere, der overholder de forskrevne beskyttelsesbestemmelser, for ”ikke-ioniserende stråling”.

Oliefylde transformatorer produceres også til rippel-kontrol-applikationer og som luftledningstransformere til jernbaner. Vi designer transformatorer, der er hermetisk lukkede eller som ”Free Breething” typer, afhængigt af kundebehov.

Byggestørrelser fås fra 100 kVA til 2500 kVA med en nominel spænding op til 36 kV.

Rauscher Stoecklin er certificeret i overensstemmelse med alle gældende internationale standarder og produkterne overholder gældende internationale standarder og forskrifter herfor.

Hør mere om el-distributionssystemer

Kontakt