Apator

– sikringslister, -afbrydere og tilbehør til montage af sikringer

Apator Group er en Polsk koncern med en omsætning på 200 mio. euro pr. år og med fabrikker placeret flere steder i Europa. Apator har oprindelse i byen Torun, deraf navnet Apator, som er en sammensat af de 3 første bogstaver i Aparatus og Torun.

Apator Switchgear divisionen producerer sikringslister, sikringsafbrydere og tilbehør til montage af lister og afbrydere til forskellige størrelser DIN-skinnesystemer.

Produktprogrammet indeholder på lavspændingsniveau fra 160 A op til 1250 A. Produkterne er udført i halogenfri materialer, som er glasfiberforstærkede og alle materialetyper indeholdt i produkterne er udført med brandhæmmende klassificeringer, f.eks. UL 94-V0, V1 eller V2. Kontaktstykker er sølvbelagte for at sikre bedst mulig ledningsevne. Klemmer er forstærkede med stålfjeder, som sikrer god kontakt langvarigt selv efter høje temperaturer. Sikringer kan skiftes uden berøring og uden brug af håndtag eller andre genstande. Det er muligt at udføre direkte spændingstest på sikringerne i alle 3 faser og det er muligt at montere forskellige typer jordringsystemer i tavlen sammen med Apators produkter. Man kan tilvælge indbygget montering af strømtransformere og mikroswitche med henblik på at opnå fjernindikation for de enkelte faser i sikringslisten. En høj varmeledningsevne opnås ved det specielle design produkterne har med kanaler, hvor luftgennemstrømning sker effektivt.

Unikt ved Apators vertikale produkter er, at de er designet således at afbrydelsen sker parallelt med størst mulig præcision og dermed sker afbrydelsen også ved 3-faset afbrydelse i 2 punkter i alle 3 faser med størst mulig sikkerhed for både udkobling af anlægget og de installatører som betjener, tester og vedligeholder installationerne.

Vi ser frem til at rådgive i forbindelse med byggeri af teknikhuse, transformerstationer, forsyningsvirksomheder, tavlebyggere og installatør m.v. omkring dette teknisk set meget veludførte design, som også muliggør meget smidige montageprocedurer og nedsat medgået arbejdstid herfor.

Velkommen til Ample og Apator.

Se video, der demonstrerer, hvor hurtigt og sikkert du kan sætte sikringer op i Apators smart ARS afbrydersikringsliste.

Hør mere om sikringslister og -afbrydere

Kontakt